Over ons

Over ons

Websale is al ruim 15 jaar dé partner voor veel bedrijven en instellingen voor de verzorging van website`s, webhosting, infrastrucuur ICT, e-commerce en internetmarketing. Hiermee biedt Websale een one-stop-shopping concept, dus één aanspreekpunt vanaf uw eerste gedachte om “online” te gaan tot de gehele realisatie.

Wij zijn, op het moment dat internet voor de consument binnen handbereik lag, direct op deze ontwikkeling ingesprongen. Dit heeft ons in staat gesteld om de snelle ontwikkelingen te kunnen blijven volgen. Inmiddels staat er een vakkundig team voor u klaar om u alle zorg omtrent uw internetaciviteiten te ontnemen en kunt u zich optimaal op uw core-business focussen.

Om maatwerk aan te kunnen bieden zijn onze diensten opgedeeld in modules. Zo bepaalt u zelf welke diensten u bij ons wilt afnemen. Dit geeft u de nodige vrijheid, vanwege oogpunt van efficiency is het echter raadzaam om zoveel mogelijk onder één dak onder te brengen. Met korte lijnen kunnen wij sneller werken en zo tijd, en daarmee ook geld, voor u besparen.

Wilt u gebruik maken van ons one-stop-shopping concept, neem dan contact met ons op. Dit kunt u doen via ons contactformulier of telefonisch op telefoonnummer 0547-262288. Om beslagen ten ijs te komen raden wij u aan hier het Websale Inventarisatieformulier te downloaden, zodat u tijdens het vrijblijvende intakegesprek weet welke zaken van belang zijn. Na het intakegesprek ontvangt u van ons een maatwerk offerte, geheel afgestemd op uw wensen.

Heeft u na het bezoek aan onze website nog vragen en/of opmerkingen, schroom dan niet en neem contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst.